Sociaal, gedreven, rustig en professioneel,

dat is hoe ik omschreven word.

c0fc0e22-4200-4dc9-bb10-c226f42f0591.JPG

“Als jouw geboortefotograaf vereeuwig ik herinneringen in beeld, om nooit te vergeten”

 

Ik ben Manon en ik heb sinds 2019 van mijn hobby mijn beroep mogen maken. Na vele mooie momenten vast te hebben gelegd richt ik mij sinds dit jaar op gezins/zwangerschap, newborn en geboortefotografie.

Al 16 jaar werk ik met veel liefde in de gehandicaptenzorg. Ik ben heel dankbaar dat ik dit mooie werk mag doen en dit kan combineren met mijn fotografie. Samen met mijn vrouw en puberzoon woon ik in Purmerend. Ik ben avontuurlijk, sportief en ik daag mijzelf graag uit. 

Mijn werkwijze

Het ligt niet in mijn karakter om heel erg op de voorgrond te treden maar ik maak wel makkelijk contact en laat dat nu precies twee grote kwaliteiten zijn in mijn werk als fotograaf. Tijdens een geboorte zie ik alles maar het voelt niet alsof ik overal ben. Ik fotografeer thuis, in het ziekenhuis of in het geboortehotel. Ik beweeg met jullie wensen en behoeften mee. Wordt jullie baby uit de buik geboren doormiddel van een geplande keizersnede dan kan ik daar alleen foto’s van maken wanneer de desbetreffende gynaecoloog daar toestemming voor geeft.

Tijdens een gezins, zwangerschap of newbornshoot geef ik op een rustige manier aanwijzingen maar laat jullie niet ‘standaard’ poseren. Ik leg de momenten vast zoals ze zijn, want jouw schaterlach is veel mooier en herkenbaarder dan de zelfde gemaakte lach op elke foto. Die ondeugende blik toch veel liever dan een ‘kijk eens naar het vogeltje?’ Net als de momenten samen met jullie baby, doe heerlijk jullie eigen ding en ik volg.

We maken kennis via zoom of in real life, zo kunnen we nagaan of er een klik is en of ik aan jullie wensen kan voldoen. 

Past mijn manier van werken bij jou? Kijk dan een kijkje in mijn portfolio.